Informare în atenția autorităților publice din județul Galați

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați promovează o politică de dezvoltare economică şi socială coerentă a judeţului, prin acţiuni şi iniţiative pentru dezvoltarea locală.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați este unic asociat al C.C.I. Veritas S.R.L. și, în baza contractului încheiat cu Bursa Română de Mărfuri S.A. Bucureşti, administrează Terminalul Bursier Galați abilitat să organizeze proceduri de achiziții pe Piața la Disponibil și pe Piața Licitațiilor, cu respectarea prevederilor legale şi a regulamentelor BRM Bucureşti.

În această calitate, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați, sub coordonarea Camerei de Comerț și Industrie a României, organizează în partea a doua a lunii martie 2024 și în cursul lunii aprilie 2024, întâlniri de lucru informale în județul Galați, respectiv în localitățile Galați, Tecuci și Târgu Bujor, cu reprezentanți ai instituțiilor locale și județene având ca tematică proceduri de achiziție pe Piața la Disponibil prin Bursa Romană de Mărfuri.