Proiecte

Pentru proiectele cu finanţare externă FSRA – Filiala Galaţi deţine capacitatea, disponibilitatea, studiul de marketing şi managementul care conduc la scrierea unui proiect bun şi, fiind un observator exigent al cerinţelor şi al schimbărilor de pe piaţa muncii, propune prin intermediul proiectelor idei constructive, valorificând potenţialul economic al zonei.

Proiectele scrise şi depuse de FSRA – Filiala Galaţi ca şi aplicant principal, fac obiectul unei motivaţii puternice, pentru creşterea competitivităţii regionale, pentru că tot ceea ce este nou, reprezintă o provocare, o competiţie din care toţi actorii implicaţi au de câştigat!

FSRA – Filiala Galaţi poate scrie la cerere proiecte cu finanţare externă, are deschidere către parteneriate şi oferă consultanţă de specialitate pentru accesarea Programelor Uniunii Europene.

Cursurile sunt adaptate la cererinţele de pe piaţa muncii şi sunt organizate atât la cererea persoanelor fizice, cât şi a persoanelor juridice interesate în meserii consacrate şi în specializări noi apărute pe piaţa formării profesionale.

Portofoliu de proiecte