Forumul economic România – China

01 iulie 2024, București

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) vă invită să participați luni, 1 iulie 2024, la Forumul economic România – China organizat la InterContinental Athénée Palace Bucharest, începând cu ora 14:00 (13:30 – înregistrare).

Evenimentul se va desfășura în marja vizitei vice guvernatorului provinciei Zhejiang, prilej cu care în țara noastră va sosi o delegație compusă din companii reprezentative chineze din următoarele domenii de activitate: energie, IT&C, transporturi, industria automotive, turism și industria textilă. De asemenea, la eveniment vor participa și un număr de companii chineze specializate pe importul și exportul de mărfuri.

Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului, vă rugăm să consultați:

Agenda forumului economic

 

Având certitudinea că acest eveniment prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru consolidarea promovării bunurilor și serviciilor pe piața chineză, cât și pentru identificarea de noi oportunități de afaceri, vă rugăm să regăsiți alături link-ul către formularul de înregistrare:

Formular de înregistrare

 

Vă informăm că participarea la eveniment este posibilă în limita locurilor disponibile.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Termenul limită pentru înregistrare este 26 iunie 2024.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați domnului Alexandru Dumitru, consilier în cadrul Biroului Relații Bilaterale, e-mail: [email protected],

tel +4 0374 474 382.