EVENIMENTE SALONIC – GRECIA

 

Consulatul General al României în Salonic, Grecia aduce la cunoștința organizațiilor interesate, că în perioada 11-13 aprilie 2024 va avea loc a VIII-a ediție a celui mai mare târg internațional de fructe și legume proaspete din Balcani și SE Mediteranei, FREKSON 2024. Evenimentul este organizat de către TIF-HELEXPO din Salonic.

HELEXPO în parteneriat cu revista Froutonea, pe 11 și 12 aprilie organizează “FreshConMarket 2024”. Profesioniștii din sectorul fructelor și legumelor proaspete vor avea ocazia unică de a întâlni cumpărătorii principali ai rețelelor europene de supermarketuri de top și de a crea parteneriate comerciale benefice care vor spori piața acestui mic, dar fructuos colț al Mediteranei. Pentru mai multe informații privind evenimentul și înscrierea, puteți accesa site-urile: https://www.freskon-expo.gr/en/ și https://www.freskon-expo.gr/en/contact/.

Alături de FREKSON, în perioada 11-13 aprilie 2024, va avea loc LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALINIKI EXPO, expoziție de logistică și transporturi, organizată de O.MIND CREATIVES. Sectoarele pe care le acoperă LOGISTICS & TRANSPORTS THESSALINIKI EXPO includ companii de transport și logistică, echipamente de depozitare, echipamente de ridicare, rafturi și automatizări, tehnologii IT și vehicule profesionale. Pentru mai multe informații și înscriere, puteți accesa site-ul https://logistics-expo.gr/.