Informare despre oferta firmei poloneze Rebels Valley

 

Informare despre oferta firmei poloneze Rebels Valley (http://www.rebelsvalley.com)

Rebels Valley (RV), firma poloneza de consultanță, este operatorul programului ORLEN Skylight (https://www.orlen.pl/en/about-the-company/innovations/accelerator), o inițiativă unică pe piața europeană.

Programul a fost înființat sub auspiciile ORLEN, cel mai mare conglomerat din Europa Centrală și de Est (in industria petroliera, gaze naturale, energie alternativa – eoliene & reactoare mici modulare SMR; firma de stat; https://www.orlen.pl), generând venituri anuale de peste 10 miliarde EUR.

Rebels Valley este desemnată si plătită de Orlen sa ofere consultanta gratuita firmelor romanesti pentru a fi calificate in proiectele din anexa. Decizia finala de selecție aparține Orlen.

În plus, Rebels Valley cooperează activ cu startup-uri, în special în domeniul tehnologiei sportive, și gestionează cel mai mare program polonez adaptat startup-urilor din acest domeniu – „Startups in the game”, oferindu-le acces la ecosistemul sportiv global. RV cooperează cu Asociația Poloneză de Fotbal (PZPN) și Federația Poloneză de Volei (PZPS), printre altele.

Persoana de contact este: Mr. Tomasz Kowalczyk, Partner at Rebels Valley, tel: +48 607 098 048; e-mail: [email protected]

 

Rebels_Valley_presentation_The_Polish_innovation_ecosystem_Romania.-compressed-compressed