Stimati colaboratori,

    Va aducem la cunostinta ca in aceasta perioada Camera de Comert, Industrie si Agricultura Galati (CCIA Galați), in calitate de Partener nr. 5, alaturi de Liderul “Universitatea Dunarea de Jos din Galati” implementeaza Proiectul „Excelență academică și valori antreprenoriale – sistem de burse pentru asigurarea oportunităților de formare și dezvoltare a competențelor antreprenoriale ale doctoranzilor și post doctoranzilor – ANTREPRENORDOC” – Contract nr.36355/23.05.2019 POCU/380/6/13 – Cod SMIS: 123847.

In cadrul desfasurarii activitatilor Proiectului este prevazuta a se realiza si identificarea nevoilor mediului de afaceri local cu privire la  temele de CDI cu potențial de dezvoltare care  s-ar putea aprofunda in cadrul activității cercetării doctorale și postdoctorale în parteneriat cu mediul academic precum si competențele științifice solicitate de mediul economico-social pentru implementarea unor proiecte științifice aplicative în organizații.

In sensul celor precizate mai sus, va adresam rugamintea sa participati la obtinerea unor rezultate cat mai concludente si care sa reliefeze cat mai exact asteptarile pe care le au oamenii de afaceri din regiune de la cercetarile efectuate de catre mediul academic.

Pentru a va putea inregistra oficial punctele de vedere va rugam sa completati on-line cele 3 chestionare de mai jos:

(1)- Chestionar pentru identificarea și structurarea cerințelor privind abilitățile și competențele doctoranzilor și cercetătorilor postdoctorali necesare în scopul dezvoltării competențelor antreprenoriale.

Chestionarul (1) poate fi completat online la adresa: https://forms.gle/DJBzjbSNyNnmeT968

 

(2) – Chestionar pentru identificarea cerințelor și temelor CDI cu potențial de dezvoltare în cadrul activității cercetării doctorale și postdoctorale în parteneriat cu mediul academic.

Chestionarul (2) poate fi completat online la adresa: https://forms.gle/NnwDxvgMubLkruoc6

 

(3) – Chestionar pentru identificarea competențelor științifice solicitate de mediul economico-social pentru implementarea unor proiecte științifice aplicative în organizații.

Chestionarul (3) poate fi completat online la adresa:  https://forms.gle/sBPWeV8ojBryErYE9